Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan legyek YouTube-on...

Hogyan legyek YouTube-on sikeres videós?

Figyelt kérdés
Most tervezem a YouTube-on elkezdeni a videózást, de nem tudom hogy kezdjem el. Főleg gameplay (videojáték) videókat szeretnék csinálni. Tudom hogy nagyon sokáig tart egy csatornát felépíteni és beindítani. Mégis hogy kezdjem el? Hogyan tudnám a csatornát terjeszteni hogy több néző legyen? Esetleg valami tanács?

2018. máj. 8. 17:16
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Pedig az előző válaszolóknak teljesen igaza van! Teszik-nem tetszik, de manapság már majdnem lehetetlen felfuttatni egy gaming csatornát. Az emberek a már ismert, tényleg profi és bavált videósokat nézik, minden más csak csepp a hatalmas gamer-tengerben. Ha nem csinálsz valami tényleg egyedit, amit még nem látott a világ, nem valószínű, hogy felkelti az emberek érdeklődését.
2018. máj. 10. 18:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Tehát van esélyem felépíteni sok-sok évnyi munkával egy csatornát? Mert én türelmes vagyok, csak nem tudom hogy álljak neki. De akkor saját és egyedi tartalommal van esélyem? És lehet hogy sok gaming csatorna van, de néző is sok van, és ha folyamatosan csinálok videókat és odafigyelek a minőségre és tartalomra, akkor lehetetlen, hogy senki ne nézze a videóimat. És hogy sok gaming csatorna van, és őket nézik, az nem jelent semmit. Több embert is ismerek, akiknek van 1000-4000 feliratkozójuk, és van sok nézőjük is. Ja és ezt fél év alatt érték el, és minőségi tartalmat gyártanak, és egyre híresebb lesz a csatorna. Ezért tartom hülyeségnek az ilyet, hogy: már elkéstem, túl sok gaming csatorna van és nem lesz néző meg ilyenek.
2018. máj. 10. 18:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Inkább próbáld meg és csinálj videót ahelyett hogy itt pazarlod az időt.
2018. dec. 30. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!