Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehetnék sikeres...

Hogyan lehetnék sikeres youtuberes?

Figyelt kérdés

Csatornám linkje:

https://www.youtube.com/channel/UC9jwypk2BHozvtC15OQbzYA

Véleményeket kérnék. hogy van e előttem jövő mármint a youtube terén, hogy fogok e valamilyen sikerélményben részt venni. Mert eddig nem nagyon van és szinte mindenkinek kell egy kis sikerélmény hogy jobba magabiztosabb legyen abban amit csinál.

És kíváncsi lennék hogy jól csinálom e azt amit csinálok. Hogy milyen plusz kellene még amivel jobb lehetnék és amivel élvezhetőbb is lehetnének a videóim. Ez aféle közvélemény kutatás szerűség lenne ha értitek mire gondolok.

Ha van köztetek aki tapasztalt ilyen téren írja már le priviben vagy esetleg ez alá a kérdés alá a tippjeit trükkjeit tapasztalatait.

2014. júl. 25. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Tanulj meg angolul

ennyi évesen ne kezdj videozásba

várj

2014. júl. 25. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz. Nincs fantáziád.
2014. júl. 25. 15:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezt, hogy érted kifejtenéd?
2014. júl. 25. 15:56
 4/6 anonim válasza:

1. Túl fiatal vagy.

2. Nem értem mit mondasz.

3. Viccesnek kéne lenned , de egyenlőre azt sem értem amit mondasz.

Egyszóval nem kell ezt erőltetni , később majd próbáld meg !

2014. júl. 25. 17:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Tehát az a gond, hogy kissé bő a szókincsem?
2014. júl. 25. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezzel sehogy unalmas és ötlettelen tehát erre a kutya se lesz kíváncsi + még száz meg ezer ehhez hasonló vagy pont ilyen csatorna van szóval bocsi de vagy kitalálsz valami egyedit vagy ebből ahogy mondottam nem lesz hírnév.
2014. júl. 27. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!