Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 5 éve felfüggesztettem a...

Reci63 kérdése:

5 éve felfüggesztettem a facebook oldalamat, pár hete közölték az ismerőseim hogy üdvözölnek újra az oldalon, de én biztos nem léptem be a jelszavammal. Van valakinek ötlete hogy hogy kerültem újra vissza?

Figyelt kérdés
2018. máj. 5. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs valakinek meg egész véletlenül a hozzáférésed? Jó lenne, ha most kivételesen belépnél, és megnéznéd a biztonság menüpont alatt a bejelentkezéseket. Kijelzi a helyet is.
2018. máj. 5. 18:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nem tudja senki rajtam kivül a jelszavamat. Én arra gyanakszom hogy a lányom mindig messengeren üzen, és a válaszom feloldhatta talán a a facebook oldalamat.
2018. máj. 6. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Elvileg deaktiválásnál még működik a Messenger. Akkor érkezett üzenet az újbóli fellépésről Facebookra, mikor a lányod elkezdett neked Messengeren írni?
2018. máj. 6. 13:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Pár hónappal később...
2018. máj. 7. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet akkor kapsz pedig, ha a facebookra lépsz fel, mert a messenger ma már működik felfüggesztett fiókkal is.

Meg volt jegyeztetve a jelszavad böngészőben? Mert akkor lehet véletlen valaki belépett vele.

Amúgy, ha most már úgyis aktív, válts jelszót.

2018. máj. 7. 15:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm A válaszod! Sosem jegyeztetem meg a jelszavakat a böngészőben, én a messengere gyanakszom. A akaratlanul is aktiváltam a facebook fiókomat mikor válaszoltam a lányom messenger üzenetére.
2018. máj. 8. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp lépj be, és nézd meg, honnan érkezett a belépés, utána nyugodtan visszaállíthatod a fiókod deaktiváltra.

Lehet, hogy ez okozta, mert ugyan ma már használható deaktivált Facebook aktív Messengerrel, de ezt manuálisan kell beállítanim

2018. máj. 8. 15:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. máj. 9. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!