A windows IP cím ütközést észlelt?
Figyelt kérdés
Bekapcsolom a számítógépet, bedobja ezt az üzenetet, és nincs internet. Mi a teendő?2018. máj. 4. 21:47
1/3 anonim válasza:
A routeren belüli belső hálózatodon van még egy eszköz aminek maniálisan be van állítva ua. az ip mint a te gépednek.
Állítsd át DHCPre
2/3 anonim válasza:
Ha nem tudod hol kell:
Futtatásba pötyögd be
ncpa.cpl
Ott jobbklikk tulajdonságok..Ip v. 4 szerkeszted (mindent automatikusra)
VAGY ha látsz kitöltve ip-t (valszeg látni fogsz) akkor az uccsó mező számát írd át (adj hozzá pár számot.. ha pl. 25 akkor 28ra csere)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Viszont, amilyen ügyes vagyok a számítástechnikában, sikerült elakadnom. Odáig eljutottam, hogy tulajdonságok. Ott rákattintok arra duplán, hogy: A TCP/IP protokoll 4-es verziója (TCP/IPv4)
Itt viszont nincs kitöltve IP. Valamit elrontottam?
2018. máj. 4. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!