Wifi router helyett nincs más mód wifit "létrehozni"?
Figyelt kérdés
USB stick vagy mit tudom én.. annyire nem vagyok benne jártas.
Digis modemem van,de nem akarok új routert venni hogy mikor összekötöm pcn és mobil eszközökön is gigabites net legyen. Így meg vagy 100mb-es pc és eszközön is,vagy gigabites pcn de nincs wifi.
Bár lehet új router lesz végül..
2018. ápr. 29. 07:51
1/7 anonim válasza:
WiFi -n soha nem lesz Gigabit a neted, AC -vel is max 300Mbps érhető el de N -es szabvány ami elterjedt, az is max 74Mbps átvitelre képes.
Ha azt szeretnéd hogy ne csorbuljon a router -től, akkor olyan kell aminek WAN és LAN portja is gigabites.
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom,tudom.
2018. ápr. 29. 08:00
3/7 pinkpancser válasza:
Elvileg megoldható router nélkül is a wifi, csak sok értelme nincs. Sokkal egyszerűbb ha veszel egy AC1200-as routert ami vezetéken tudja a gigabitet és kész.
4/7 anonim válasza:
5GHz-en ac szabványon már elég jó a sebesség, de egyszerűbb ha veszel egy gigás routert, amit kábelen! használva jo lesz a sebesség
6/7 A kérdező kommentje:
Wifire nekem nem kell 500mega meg gigabites letöltés csak netezgetni akarok néha megnézni egy egy videót filmet. Főleg telón,tv-n. Azért kérdem.
2018. ápr. 29. 11:55
7/7 A kérdező kommentje:
Gépre viszont kéne az a gigabites ha már megvan. :D
2018. ápr. 29. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!