Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mikrohullámú internet?

Mikrohullámú internet?

Figyelt kérdés
Most telekom van gyorsító opciós, nem vagyok megelégedve vele, 2 eszköztől már visszaáll vezetékesre, ami kemény 1/0.3-as. Most a zt.hu rakott egy állomást ide a faluba. Nem tudom érdemes-e áttérni, egy fix 5 megás letöltési sebességgel, s hogy 2 eszköztől ne lassuljon a net elégedett lennék.
2018. ápr. 26. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
A mikrohullámú az egyik ha nem a leginstabilabb internetelérési mód. Eső, havazás blokkolhatja a jelet, erős szél elállítja az antennákat.
2018. ápr. 26. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Szolgáltatótól függ. A mi cégünk is mikrós netet használ, minőségre pont olyan, mintha optika lenne, és időjárásból adódó problémánk az elmúlt 5-6 évben nem nagyon volt. Oké, ez egy bérelt vonal, de a technológia rendben van.

Az más kérdés, hogy a lakossági mikrós netek nem ilyenek, csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy ezt is meg lehet csinálni jól. Csak elég drága..

2018. ápr. 26. 23:14
 3/3 anonim válasza:
Ha nincs más jó, de nyilván van jobb nála. És ahogy írták az időjárás befolyásolja.
2018. máj. 8. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!