Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kilehet játszani?

Royalty kérdése:

Kilehet játszani?

Figyelt kérdés
Van ez a super mechs nevű játék és nekem elég fura benne hogy, van olyan ellen felem akivel egy nap többször összedob a játék és egyre fejlettebb benne, miközben én elég sokat játszom rajta és nagyon lassan haladok, ő pedig láthatóan olyan mintha csalna. Tudom nem lehet csalni online játékokban legalább is a legtöbb játékban. Én már leszedtem a Cheat Enginét de az csak azt mutatja amit én akarok látni de, sza@t se ér akkor mégis hogy van az hogy, valaki csal egy ilyen játékban ? Szerintem egy átlag ember nem fog tudni benne csalni akinek pedig van hozzá tudása akkor nem egy online robotos játékkal fog foglalkozni, vagy átlag ember is meg tudja oldani?? (Nagyon érdekel!!)
2018. ápr. 25. 05:11
 1/3 A kérdező kommentje:
Remélem érthető amit írni akartam. Olyan fáradt vagyok már félig alszom, de ez nagyon érdekel
2018. ápr. 25. 05:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát esetleg super mechs hack szócim alatt kereshetsz,de azok valószinűleg virus,malware a nagyrésze.

Add föl, ne akarj csalni.

2018. ápr. 25. 05:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet csalni, talan a gagyibb jatekok nem is vedekeznek annyira.

Utanna 2 opcio marad: megvesz minden premium vacakot, vagy regota jatszik es uj karit max hatekonysaggal fejleszti.

2018. ápr. 25. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!