Vonatokon mi értelme a WI-FI-nek?
Heti háromszor vonatozok, 4 éve. (Máv, ha ez számít valamit akkor DESIRO és FLIRT szerelvényekkek főleg)
SOHA nem volt még olyan, hogy működött volna a fedélzeti internet. Ha nem csatlakozok rá, akkor van internetem (mobilnet), ha rácsatlakozok, akkor nem tölt be semmi (vagy eleve nem tudok csatlakozni, mert hibát ír)
Ennek mi értelme? Minek csinálnak olyan hálózatot ami csak ront a helyzeten?
Vagy valamit félreértettem és a vonat WI-FI-jét csak a dolgozók használhatják?
Vagy én rontok el valamit? Jó lenne ha tudnám használni és nem fogyna el a mobil netem olyan hamar..
A vonatokon a Wifi használatához el kell fogadni a felhasználás feltételeit. Nekem automatikusan feldobja az ehhez tartozó oldalt a csatlakozás után (captive-portal.mav-start.hu). Volt olyan telefonom, ahol nem jelent ez meg automatikusan, ott meg kellett nyitni külön.
Természetesen ezek után is tragikusan lassú lesz, főleg ha sok a felhasználó, ha zsúfolt a szerelvény.
Persze, azt megnyitja, elfogadom... utána semmi. Nem az, hogy lassú, arra számítani lehetne. Hanem NINCS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!