A vonatokon mi értelme van a WiFi-nek ha nincs is internet rajta?
Már elég sokszor utaztam WiFi-s vonaton de eddig mindegyiken ugyan az volt hogy hiába csatlakoztam rá a laptopommal nem volt hálózati kapcsolat és erre azok is szoktak panaszkodni akikkel együtt utazom tehát nem nálam van a probléma.
Tudom hogy a MÁV-nak a Telekom biztosítja a netet és nekik elég trágya a 3G lefedettségük, sőt még a 2G sem valami jó de azért amikor a Keleti pályaudvaron áll a vonat illene internetnek lennie de ott sincs.
Mégis akkor mi értelme van a WiFi-nek a vonaton?
Az ugye stimmel, hogy először meg kell nyitni egy böngészőt és elfogadni a használati feltételeket?
99%-ban ezt rontják el az emberek, hogy kihagyják, és megy a panasz, hogy nincs net...
Nekem mindig volt. (Opera Minivel nem működik az elfogadás. A telefon beépített böngészőjével viszont bejön mindig.)
Egyébként már nem csak első osztályon van WiFi.
Idén majdnem az összes elővárosi és IC kocsira felkerül egy WiFi router.
Erről bővebben a MÁV-Start oldalán olvashattok: [link]
Érdekes, most utaztam egy elővárosi vonaton és a telefonom simán ment a net ( Nokia Lumia 820 ).
Nem tudom hogy a laptopommal miért nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!