Mekkora adatforgalmat generál az MSN vagy bármilyen hasonló CHATprogram?
Figyelt kérdés
Nyáron balatonon elég sokat leszek és egy NET 40 (40 megás adatforgalom) mobilinternettel rendelkezem. Csak MSNezni szeretnék. Mennyi adatforgalmat csinál az msn? Légyszi segítsetek! :) köszönöm előre is2010. jún. 11. 17:26
1/9 anonim válasza:
Nagyon keveset, ha csak szöveget küldesz (semmi kép, kamera). Az a 40 MB bőven elég igen sok időre.
2/9 A kérdező kommentje:
nagyon kiráááály köszi :DDD mondjuk annak is örülnáék ha nagyjából vki letudná írni mégis mennyi az annyi :)
2010. jún. 11. 17:43
3/9 anonim válasza:
Akár egy pár mondatos üzenet aligha lehet több 1-2 kB-nál, vagy még kevesebb is.
4/9 anonim válasza:
Szerintem még most próbálj ki pár alternatív chatklienst, hogy melyik csinál a legkevesebb forgalmat, amíg DSL közelben vagy. Meg hogy melyik az, amelyikben le lehet tiltani mások böszmenagy avatarainak, meg csilli-villi mozgó szmájlijainak a letöltését.
Én kezdésnek Pidgint ajánlom.
5/9 A kérdező kommentje:
kösziiiiiii :)
2010. jún. 11. 23:04
6/9 anonim válasza:
Mobilnetes vagyok és az msn kb. 30 mb-t generál fél óra alatt.
7/9 A kérdező kommentje:
úúúúúúúúúúh az nagyon sok :(
2010. jún. 23. 18:08
8/9 anonim válasza:
Attól függ... Azért 30 mega fél óra alatt kcisit irreális.
Ha kamozol, meg egyebek, akkor mondjuk lehet még annak a többszöröse is. De amúgy a szöveg, meg egy-két egyéni szmájli nem fogyaszt sokat. Bár hogy 40 mega mennyire elég?..
Olyan pár óránként 1 megával lehet számolni, ugyanis a kapcsolat fenntartása is adatcsomagokba, adatforgalomba kerül.
9/9 A kérdező kommentje:
ahaaa értem :)
2010. jún. 27. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!