Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nagyon magas a pocket loss-om...

Nagyon magas a pocket loss-om napok óta! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb 3 napja 20-50% ig terjedő pocket loss-t mérek folyamatosan. van amikor a letöltési/feltöltési sebességem is ugrándozik de ez annyira nem jellemző. Mit tudok tenni ezellen? A rootert újraindítottam már nagyon sokszor de nem érek el vele semmit.

2018. ápr. 2. 19:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Kösd ki a routert, csak a modemen keresztül csatlakozz az internethez. Ha így jó, akkor cserélj routert.

Ha nem javult meg, akkor telefonálj a szolgáltatónak, mert az ö oldalukon van a hiba. Ez a packet loss már átlépi a szerzödésben leírtat, kötelesek kiszállni és megvizsgálni.

2018. ápr. 2. 19:22
 2/14 A kérdező kommentje:

Kedves 1es válaszoló!

Köszi, h segítettél nekem, sajna nem jó ez ígysem a modemmel ahogy próbáltam igaz 30% helyett 22%-t mértem de sajna tényleg a szolgáltatót kell felhívnom.

2018. ápr. 2. 19:41
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Biztos valami zsebtolvaj
2018. ápr. 2. 20:09
 4/14 A kérdező kommentje:
nem értem teljesen mire gondolsz :DDDDDDDDDDDDDDDD
2018. ápr. 2. 20:17
 5/14 anonim ***** válasza:

Előző nagyon jó :)

Kérdező, ugyan mivel méred azt a pocket loss-t ( ami egyébként packet loss ).

2018. ápr. 2. 21:04
 6/14 A kérdező kommentje:
Tudom h elírtam :/ amúgy Team Speak 3 clientel felmész egy szerverre, görgő a nevedre és kiírja a ki/be menetei pocket loss-t
2018. ápr. 2. 21:20
 7/14 A kérdező kommentje:

*packet loss

kiégek :"D

2018. ápr. 2. 21:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Más irányba is ilyen mértékű packet loss-t tapasztaltál vagy csak a csodálatos TS3 szerveren? Ez egy általatok kreált szerver? Vagy valami hiper szupár másféle jószág?
2018. ápr. 2. 22:05
 9/14 A kérdező kommentje:
nem egy maszek ts ről van szó és igen minden téren tapasztalható a magas packet loss, ráadásul csak a feltöltésnél mutatkozik ez leöltésnél nincs ilyen.
2018. ápr. 2. 22:49
 10/14 anonim ***** válasza:

Használj légyszives írásjeleket mert nem egyértelmű a mit írsz: "Nem egy maszek" vagy "Nem egy egy maszek,"-et akartál írni? Most én úgy értelmezem, hogy van egy dedikált TS szerver valahol amit erre találtak ki ( esetleg fizettek is értek ) és azzal van gond.

Azt írtad, hogy van packet loss más szerver felé is. Azt hogy mértéted ki, hogy a UL vagy a DL irány mennyire rossz?

A saját hálózatodon belül - routerrel - tesztelted a DL és UL irányt ( két gép között ami a routerhez van kötve ) ?

Van e esetleg valamilyen QOS beállítás amit használsz? Van e tudomásod bármilyen dscp mahináciról a LANon? ( Akár valami ütemező sw a gépeden ...)

2018. ápr. 3. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!