Internet beállitásban segitene valaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap este elment az internetünk központi hiba miatt. A hibát kijavitották de nálunk továbbra sincs internet, azt mondták hogy a router beállitásokat kell újra állítani. Adott egy zte modem, és egy tp link router. Kiiktattam a routert, de modemről sincs internetem azt irja ki hogy a dns kiszolgáló nem válaszol. A szerelő csak 72 órán belül jön nekem viszont nagyon kéne a számitógépen is a net.2018. márc. 26. 13:39
1/5 Barika11 válasza:
Próbáltad már kikapcsolni a modemet 5 percre és visszakapcsolni?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen. Az is probléma hogy tegnap véletlen rossz gombot nyomtam meg és lereseteltem a routert:(
2018. márc. 26. 14:03
3/5 anonim válasza:
Akkor digis lehetsz
Lépj be a router menüjébe
pppoe kapcsolat, név és jelszó ahogy a szerződésben.
Más nem kell.
4/5 anonim válasza:
"Más nem kell"
Illetve egy DNS kiszolgáló kellhet. Ha az a gond, akkor állítsd be: 8.8.8.8
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Sikerült:)
2018. márc. 26. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!