Segítene-e valaki nekem leellenőrizni, hogy egy ímélcím tényleg megszűnt vagy nem működik-e?
Külföldről szeretnék rendelni egy magyar webboltból, de visszajönnek az oda küldött levelek, hogy 'undeliverable".
Telefonálni innen borzasztó drága, nem tehetem.
Hát ha azt mondja hogy undeliverable, akkor az undeliverable. Ha esetleg nyilvános e-mail szolgáltatóhoz tartozik a domainje az e-mailnek, akkor meg lehet nézni hogy engedi e regisztrálni.
Általában amikor hibával dob vissza emailt egy szerver, akkor oda van írva, hogy miért dobta vissza, nem csak annyi hogy undeliverable. Látszik, hogy pl. nem elérhető a szerver vagy hogy tele van a címzett tárhelye, nem ismeri a felhasználót akinek küldöd, stb.
Elolvastam, azt írja ellenőrizzem a címet. De helyesen írtam be, először is, és többször próbálva is visszajött.
Azért kösz. Arra gondoltam, hogy a külföld lehet baj.
Kösz, megkértem valakit, neki elment. Holnap jön megnézni a gépem.
Nem gyanús hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!