Www. Mailbox.hu / megszűnt volna?
Még mielőtt megkapom, hogy miért nincs Gmail fiókom: van, s használom :)
Két címem is volt a mailbox.hu-nál. Az egyiken megváltoztattam a jelszót, mert valószínűleg lenyúlták, nem volt biztonságos már. Jól megjegyezhetőre módosítottam. Nu, azóta nem tudok belépni. Persze, én vagyok a tulok, minek nyúltam hozzá. A memóriám jó, de amire úgy gondolom, módosítottam, nem műxik. Írtam a mailbox-nak, de persze visszajelzés nem jött (régen segítettek). FB oldalukon minden bejegyzést töröltek, a cég, aki állítólag üzemelteti (MBX Kft. Dunakeszi), még megy, de van rajta APEH végrehajtás.
Az ügyvezető árulja/árulta a házát, illetve a hangszereit is (MBX Kft. bejegyzett telefonszám guglizva). Szóval xar van a palacsintában.
A mailbox.hu-ról töröltek mindent. Mióta megszűnt az oldalon a gmail motor, csak sima belépést hagytak meg a nyitóoldalon. Se új regisztráció, se jelszóemlékeztető.
Ami megmaradt az oldalon:
8-as pont, utolsó bekezdés... nem lehet felelősségre vonni az Üzemeltetőt, ha esetleg megszünteti vagy felfüggeszti a szolgáltatást.
A másik címem persze kifogástalanul működik, csak az a gond vele, hogy azt sehol sem használom...
Van vkinek ötlete arra vonatkozóan, hogy a módosításnál beírt jelszavamat, hol, hogyan tudom előcsalogatni a gépemből? A módosítás után már nem tudtam belépni, így a gépem meg sem jegyezte a jelszót. Az is lehet, hogy a próbálkozásokkal (napi 3-nál nem volt több) le is zároltam.
Már nem reménykedem, de azért köszönöm :)
Nem tudom, nálad miért nem működik, nekem igen. Úgy is, hogy ritkán irok onnan, de olvasni szoktam.
Nem szűnt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!