Van aki nem hasznalja a facebookot? Miert?
Figyelt kérdés
Kort is irjatok legyszi.2018. márc. 17. 18:39
2/6 Saku14 

válasza:

Mostanaban nem nagyon .. Csak az uzeneteket nezem ha egytalan van .. 17/L
3/6 anonim 

válasza:

Nincs értelme, szánalmas magamutogatás és nagy kamu az egész.
35n
4/6 anonim 

válasza:

Én 10 évig használtam, de rájöttem, hogy nem akarom tovább használni, több okból. Pl sok időt töltöttem ott, sokat ideges voltam a sok negatív posztoktól, sok kamu, konteós cikk már untam, a sok reklám, sok csoport is, mások fa*zságait nézni, lájkolni. Ismerősök is csak addig követtek, míg jó pofa dolgokat osztottam, ha vmi ami komolyabb, akkor elfordultak tőlem. És pl írtam véleményt vmihez, akkor rám írt ismerős, családtag, hogy ezt ne írd, ez nem jó ötlet, töröld ki stb. Na ezért totál elegem lett és töröltem magam a fa*zbukról. 36.
5/6 Bagolyvagymi 

válasza:

értelmetlen butaság. csak arra jó manapság, hogy ostoba idézeteket, hivatkozásokat, tartózkodási helyedt, és eseményeket, szelfiket ossz meg. Önfényezés. Én csak azért vagyok fent, hogy ne számítsanak ki a köztudatból
6/6 anonim válasza:
33 éves. Soha sem volt "igazi"Facebook oldalam mert tudom mennyire elhanyagolom az emailjeimet is, úgyhogy még egy dologra igazán nincs időm. Tudod hogy a betörők is szívesen nézik az olyan bejegyzést amely arról szól hogy nyaralásra mész vagy már ott vagy? Van igaz egy Facebook oldalam nickname-mel mert néhány weboldalhoz kellett a regisztációhoz Facebook de annyira nem használom hogy már legalább 5-6x kértem elfelejtett jelszó miatt újat. Nem akarom hogy egyesek rám keressenek például és jobb szeretek "rejtőzködő" életmódot folytatni nickname mögött ahol én válogatom meg kivel állok szóba. A világ felé álnév alatt nyitott vagyok forumokon, IRC-n sőt Youtube videóim is vannak (hobby elektronika). Ha valódi ismerősökkel akarok beszélni ott a telefon és az élőszó azokkal akikkel szóba akarok állni. Akikkel meg nem akarok azok jobb ha nem jutnak a nyomomra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!