Al facebook. Lehetseges?
Figyelt kérdés
Volt egy al facebookom amit fuggesztettem is mar.volt egy masik al facebook amit szerettem volna megtudni hogy ki az.(sikerult is vegul)
Most alitolag az az illeto fel akarja jelenteni az alfacebookot(amirol irtam)hogy ot zaklattak es hogy meg tudja ki volt az.az uzenetekben semmi becsuletserto se banto se zaklato dolog nem volt!!! Csak sima beszelgetes hogy mint pl. Ki vagy? Honnan ismresz?ilyesmik.de semmi serto!nem is zaklattam.
Lehetseges az hogy igy feltud jelenteni? Es elfogadjak a feljelenteset hiaba semmi zaklato nem tortent?
2018. márc. 16. 15:07
11/11 A kérdező kommentje:
Nem irtam neki banto serto dolgot! Semmi ilyen nem tprtent csal szerintem most ugymond megint bukasba vannak es igy probalkoznak hogy "megfelemlitsenek" hogy en mondjam ki hogy en voltam! Ez az en gondolatom! Persze en mar igy 100%-a tudom hogy a no az! Mert ugye azt mondjak hogy a nonek igazi profilja nincs. Es igy ezzel prpbalkoznak kamufaceval ahol ferfinak adja ki magat.es most en erre ugye rajottem.
2018. márc. 17. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!