Al facebook. Lehetseges?
Volt egy al facebookom amit fuggesztettem is mar.volt egy masik al facebook amit szerettem volna megtudni hogy ki az.(sikerult is vegul)
Most alitolag az az illeto fel akarja jelenteni az alfacebookot(amirol irtam)hogy ot zaklattak es hogy meg tudja ki volt az.az uzenetekben semmi becsuletserto se banto se zaklato dolog nem volt!!! Csak sima beszelgetes hogy mint pl. Ki vagy? Honnan ismresz?ilyesmik.de semmi serto!nem is zaklattam.
Lehetseges az hogy igy feltud jelenteni? Es elfogadjak a feljelenteset hiaba semmi zaklato nem tortent?
A rendőrségen nem fognak csak úgy bemondásra semmit csinálni. Ha visz bizonyítékot arról, hogy őt zaklatták, esetleg akkor. De ha nincs mivel alátámasztania ezt vádat, akkor nem.
Mindenesetre kettőtöknek együtt nincs annyi esze, hogy rájöjjön ilyenekkel nem jó szórakozni, vagy visszaélni.
Ebben igazad van! Es azert fuggesztettem is! Soha nem csinaltam ilyet!
Szerintem nincs mivel alatamassza hogy zaklattak mert semmi zaklatot nem irtam se sertot! Csak annyi zajlott hogy :
Ki vagy?honnan ismersz?ugye irtam hogy mas neven van fent.. Erre annyit irt hogy o az akinek allitja magat (az al facebook)meg hogy keressek magamnak mas embert es tiltott is! Ugyhogy semmi zaklato nem volt.. Akkor igy nem tud feljelenteni? Mert szerintem csak ezzel akartak ugymond megfelemliteni hogy ugye mondjam meg hogy en voltam
Al-facebook. Nehezen dolgozom fel ezt a szót.
A kamu talál találóbb. Vagy nem is tudom.
Mindensetre, a lényeg.
Ne használj több accountot, mert a felhasználói feltételek nem engedik meg és a végén jól ki fog dobni a Facebook, aztán majd nem érted mi volt.
Jo akkor kamu facebook...tenyleg "jobban hangzik"
De akkor szerinted lehetsèges a feljelentes? Mert en szerintem nem.mert ugye amugy o is azon van de o meg mindig. De ez nem is erdekel mar! Csak az hogy szerinted ebbol lehet gond a leirtak alapjan hogy nem tortent zaklatas? Koszonom a valaszod elore is!
Es az tuti tobbet ilyen nem elofordulni! Tanultam a hibabol
Koszonom szepen a valaszod "8" as!
Semmi ilyen nem tortent!
Sima hetkoznapi beszelgetes tortent mint elotte is irtam.
O probalkozott azzal hogy hanguzenetet kuldott ugy hogy massal(firfival) beszeltetett csak hamarabb bekapcsolta a felvevo gombot es hallatszodik a noi hang vagyis az o hangja.
Az egesz onnan indult hogy a ferjem joban volt ezzel a novel. Es most ezen a kamu facen keresztul beszelnek en szerintem. Es en csak ennyit akartam megtudni hogy az ove e vagy sem...
De a "gyanum" beigazolodott. Ok nem tudjak hogy en voltam az szerintem ugymond sejtik vagyis ram gondolnak..de szerintem ez is egy hatulrol jovos dolog hogy biztosra tudjak meg hogy en vagyok e.Es most jonnek azzal hogy a no apja feljelent hogy ipcim alapjan jojjen ra hogy ki az mert zaklattjak.holott ilyenrol szo sincs!vagyis en biztos hogy nem. Es ezt mondta a ferjem most hogy ha kiderul ez meg az lesz.. De szerintem ez ugymond ilyesztes a reszukrol hogy mondjam ki hogy en voltam.kicsit kacifantos de remelem erted
Nem hiszem hogy itt lehetne alapja feljelentésnek vagy bárminek. A rendőrség pedig nem technikai ügyfélszolgálat hogy ők mondják meg ki használja a fiókot, mert az valakit nagyon érdekel.
Ez az egész még csak nem jogi probléma, hanem magánéleti. Valószínűleg mindenki tudja vagy sejti hogy ki áll a kamuprofilok mögött, de próbál úgy helyezkedni hogy ő jól jöjjön ki a helyzetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!