Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook tiltás. Ez pontosan...

Facebook tiltás. Ez pontosan hogy van?

Figyelt kérdés

Letiltotta az üzenetküldés lehetőségét. Ennek még örülök is, mert nem bírtam volna ki, hogy ne írjak neki. Azt látom, hogy még az ismerőse vagyok, viszont az hogy "követem" az nem kék színű és nincs benne pipa. Látom a korábbi bejegyzéseit is, amiket csak az ismerősei láthatnal. Látom az ismerőseit is, akiket nem lát senki csak az ismerősei.

A kérdésem az lenne, hogy ha tesz ki egy új posztot, akkor fogom látni akkor is ha nem nyilvános? Illetve ha lesz egy új ismerőse, akkor azt is fogom látni?

Tudom hogy nevetségesen hangzik ez, de még mindig fontos nekem Ő, és szeretném tudni, ha mondjuk megismert valakit vagy esetleg összejött valakivel.

Aki volt már ilyen helyzetben, vagy tudja hogy miként működik ez a facebookon az kérem válaszoljon!

Köszönöm előre is a válaszokat!

2018. márc. 16. 06:39
 1/1 anonim válasza:
Attól, hogy letiltotta az üzeneteket még ismerősöd, csak írni nem tudsz neki. A posztjait viszont ugyanúgy látni fogod de csak akkor ha nyilvános. Ha nem nyilvános egy poszt akkor csak ő látja illetve azok akiket meg jelölt benne
2018. márc. 16. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!