Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook-on lehet konkrét...

Facebook-on lehet konkrét ismerőstől tiltani OLDAL meghívásokat?

Figyelt kérdés

2018. febr. 16. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, rákattintasz a három pöttyre az oldal neve mellett és "nem szeretnék több bejegyzést ettől az oldaltól", vagy valami ilyesmi fülszöveg jön le.
2018. febr. 16. 19:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Neked van olyan? :O Nekem egy lehetőség jön be a három pöttyel: Az értesítés elrejtése. De ez kevés. És nem is csak attól az oldaltól nem akarok kapni, hanem úgy egyáltalán, senkitől nem szeretnék oldalmeghívást.
2018. febr. 16. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Facebook súgó.

Konkrét ismerősökre nem találtam megoldást, de ha már beraktak egy oldalra, itt megtalálod a megoldást, hogyan tilthatod le. Üdv.

2018. febr. 16. 20:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezzel meg annyi a baj, hogy letilthatom az oldalt, holnap újra kapok újabb meghívást valahova máshova. Az illetőt kéne törölni de alapvetően jó ismerősöm, de olyan sincs, hogy én megkérem hogy velem kivételezzen már, mert gondolom teljes ismerőslistának küldi a hülyeségeit.
2018. febr. 16. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Nézd, ha annyira jó ismerős, akkor kérd meg, hogy álljon le. Csak nem fog megharagudni? Ha meg igen, akkor az nem is annyira jó ismerős. Nálam alap, hogy szóltam az ismerősöknek, hogy hülyeségekkel ne traktáljanak, se email-ben sem az oldalamon. Voltak olyanok is, akik nem bírták fölfogni, akkor én léptem. Letiltottam, hogy az idővonalamra csakis én posztolhatok senki más.

Amúgy én is hiányolom az ilyen jellegű beállításokat, de egyenlőre ez van. Üdv.

2018. febr. 16. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!