Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kitiltott a Freemail, mit tegyek?

Kitiltott a Freemail, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Valószínű a tesóm szórakozásból megváltoztatta a jelszót, vagy régóta nem léptem be.

Ellenőrző kérdés nincs.

2018. márc. 14. 21:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Oké hogy be voltál jelentkezve, viszont a jelszó váltás folyamatánál bekéri a régi jelszót is. És azt nem jegyzi meg a böngésző nem tölti ki automatikusan neked

2018. márc. 15. 11:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is ott akarnám hagyni a Freemail-t, csak sajnos vannak olyan regisztrációs oldalaim mint pl: majomparade nem enged más email címet meg adni.
2018. márc. 15. 18:02
 13/14 anonim ***** válasza:
#12: Hogyhogy? Én mindenhová Gmaillel regisztrálok (egy fiókom van már nyolc éve), többek közt a Majomparádéra is azzal történt. Az b***na be, ha valaki Freemailt akarna rám kényszeríteni...
2018. márc. 15. 21:08
 14/14 anonim ***** válasza:
# 13 Mikkor régen még regisztráltam pár oldalra (nem csak a Majomparádéra), freemailt használtam. Az oldlalak nem engedik megváltoztatni az email címemet, és így sajnos örökre freemailt kell használnom.
2018. márc. 15. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!