Freemail: Nem tudok emailt küldeni (kitiltott IP cím)?
Mit tehetek?
Próbálkoztam már a netkábel kihúzásával.
Mit csináltam, amiért kitiltottak?
Szerintem az ilyen problémát csak gyökerestől lehet megoldani.
Azaz dobjad ki az ablakon az eddigi internetszolgáltatódat (ennek feltétele, hogy már ne legyen érvényes a hűségnyilakozatod) a régi e-mail címeddel együtt, és válassz egy másik internetszolgáltatót, akitől másik, vadiúj e-mail címet igényelhetsz (pl. B-Tel netszolgáltató [Business Telekom Nyrt.].)
Nekem olyan e-mail cím alapból nem kell, amit a freemail, gmail, citromail, stb. ... webhelyeken regelhetsz; csak a szolgáltató által kapottban bízom meg, aminek az az előnye is megvan, hogy 'Outlook Express 6'-tal simán tudod kezelni, ennek következtében az összes e-mailed a Te SAJÁT MEREVLEMEZEDRE mentődik el, amiről BIZTONSÁGI MÁSOLATOT is simán tudsz készíteni az összesről egyszerre (azaz mindenről: bejövő, kimenő, törölt, postázandó, spam, stb. ... e-mail könyvtárastul-szőröstül-bőröstül), vagyis az e-maileket nem a webhely tárolja, ahonnan az adattolvajok a hacker-programjaikkal akármikor lelophatják, vagy ha nem, akkor is lebéníthatják az ilyen webhelyeket. Telepítendő 'Outlook Express 6'; továbbá a védelem céljából: az 'AVG 2014' (antivirus), az 'Agnitum SpamTerrier' (spamszőrő), és a 'Spybot' (trójai-és kémprogramszűrő). De minimum az 'AVG 2014' feltétlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!