Hogyan tudom növelni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez a kérdésem inkább azokhoz szól, akik a paypalt sűrűn használják. Szeretnék egy bizonyos összeget átutalni paypalról bankszámlára. Viszont az a baj, hogy limit van rajta. 20-30.000 között enged utalni viszont én ennél többet szeretnék küldeni.2018. márc. 13. 20:06
1/6 anonim 

válasza:

Saját banszámládra akarsz utalni, ami hozzá van rendelve a PayPal-hoz?
Személyi adatokat feltöltötted PayPal-ra?
2/6 A kérdező kommentje:
Minden meg van már. 1x utaltam is paypalról számlára, de csak 20.000 forintot engedett viszont én többet szeretnék. Meg is próbáltam, de valami limit szöveget írt ki.
2018. márc. 13. 22:36
3/6 A kérdező kommentje:
A kódot is megkaptam, amivel lehet aktiválni a kártyát... viszont azt a részét nem adta be, ahova be tudom írni a kódot.
2018. márc. 14. 14:53
4/6 anonim 

válasza:

Itt keresd meg a bankkártyát amit hozzá adtál
Szerintem ott lesz egy olyan, hogy "VERIFY" vagy ilyesmi, nem tudom pontosan mer tmár régen csináltam
5/6 A kérdező kommentje:
rányomtam a kártyára.. és olyan van, hogy confirm credit card és edit. Itt a fő probléma az, hogy azt a részét nem adja ki, ahova a kapott kódot kell nekem beírni, hogy teljes legyen a kártyám regisztrálása.
2018. márc. 21. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!