Miért nem tudom növelni az internetsebességem?

Ez a csoportrend-szabály trükk még valamikor az XP ideje alatt terjedt el, de akkor sem volt igaz. Nem foglal le magának a rendszer semmi ilyesmit, főleg nem 80%-ot.
"Különböző műszaki cikkekben és hírcsoportokban jelentek meg olyan állítások, melyek szerint a Windows XP az elérhető sávszélesség 20 százalékát mindig a QoS számára foglalja le. Ezen állítások nem állják meg a helyüket. A Windows XP rendszerek működését helyesen a „Windows XP operációs rendszert futtató végpont számítógépek QoS használatának magyarázata” szakasz ismerteti."

Tehát ha jól értem ez csak akkor foglalja le a 80%-ot ha valamilyen program elsőbbségi internet hozzáférést kér(gondolom például videóhívásoknak akkor nagyobb sávszélességet ad mint mondjuk egy letöltésnek). Viszont hogyha nem használok ilyen programot akkor a sávszélesség 100% a megy pl. a letöltésnek.
Amúgy Win. 8-at használok a leírás végig Xp-t ír ennek van valami jelentősége?
#2 azt hol tudom megnézni?

Alapvetően nincs olyan hogy a rendszer önkényesen bármit lefoglalna magának, és a QoS is csak az XP-ben szólt erről. Ezért nem volt igaz hogy felszabadíthatsz titkos erőforrás-korlátozásokat, mert valójában nem tiltotta a Windows azt, és azóta sem teszi.
Az internetsebességet ezért csak egyféleképpen lehet növelni: nagyobb csomagra fizetsz elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!