Egyes Youtube-rek miért hagyják abba a videózást szó nélkül?
Mostanában több videós egyik napról a másikra törölte a csatornáját, nem is szólt, hogy miért teszi, vagy legalább egy elköszönés a nézőitől, semmi, csak simán lelépett. És ezt nem csak fiataloknál tapasztaltam, középkorú emberek is megtették már, akár évek után is.
Ha meg is unta, előfordul, de nem illene legalább egy pár szavas elköszönő videót csinálnia? Ti is találkoztatok ilyennel? Mi a véleményetek?

Nem tudom, mit jelent a "mostanában", de januárban ugyebár a Youtube új szabályzata lehetetlenné tette, hogy a kis videósok egy fillért is keressenek a videóikkal, ettől sokan berágtak és leléptek.
Amúgy szerintem mindenkinek a maga dolga, hogy elköszön-e a követőktől.

Lehet, hogy olyan okból hagyják abba, ami nem tartozik a nyilvánosságra, és egyszerűbnek tartják így megoldani, mint részinformâciókat adni. Pl ha azt mondják, "bocsi srácok, történt egy durva dolog az életemben ezért abbahagyom"
Azonnal megindulnának a találgatások, pletykák, összeesküvéselméletek és szegénynek egy idő után muszáj lenne elmondania az igazat, mert nagyon elborult dolgokat találnának ki az emberek. Így talán elkönyvelik bunkónak és többet nem foglalkoznak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!