Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Igaz, hogy JustVidman abbahagy...

Igaz, hogy JustVidman abbahagyta a videózást?

Figyelt kérdés
Vagy csak a kommentelők hülyék?
2016. nov. 16. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy hagyta abba! Az kéne csak. Mit kezdenénk mi nélküle *-*
2016. nov. 23. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lépett le, csak perpillanat kisebb gondja is nagyobb annál, mintsem hogy a videókkal is foglalkozzon.

[link]

2016. dec. 9. 20:51
 3/9 anonim válasza:
80%
Persze, hogy nem hagyja abba, csak most épp lábadozik, mert műtétje volt mert valami ciszternás-polipos ( nem tudom hogy hogyan hívják a betegséget ) valamit, ami az orrüregben van, és ki kellett operáltatnia onnan.
2016. dec. 28. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, dehogy!Csak sajnos orrpolipja van, facebookra posztolt is, csak nincs túl jól úgyhogy egy ideig nincs videó.
2017. febr. 5. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:
32%

Sajnos rosszakat ír az ismerőse a facebook oldalára.. :( remélem mielőbb gyógyul..

"Üdvözlök mindenkit! Én Vidman egy barátja vagyok, pontosabban a barátnőjének vagyok jó barátja, ő kért meg rá, hogy ide írjak, mert neki ez nagyon nehéz lenne. Nekem is nehezemre esik közölni ezt a hírt, de Vidman sajnos nincs olyan állapotban, hogy egyáltalán bárhogy üzenetet tudna küldeni. :( Már több, mint másfél hónapja kórházban fekszik, ugyanis a műtét után eléggé leromlott az állapota, ami odáig fajult, hogy nem tudott felkelni még az ágyból se. Ez azért van, mert a műtétnek súlyos szövődményei alakultak ki, Pontosan agytályog alakult ki nála, koponyaűri vérzéssel, ami több hónapig, akár fél évig tartó kórházban fekvést és pár éves rehabilitációt igényel, hogy az idegrendszeri károsodás mértéke minimális legyen, de sajnos így is mozgáskorlátozott lesz, a motorikus funkciói is károsodtak. Így sajnos képtelen lesz a jövőben normálisan dolgozni, le lesz százalékolva, és saját magát is csak bizonyos segítséggel lesz képes ellátni. És ha nem is örökre, de jó pár évig biztos, hogy nem fog tudni egyik kedvenc időtöltésének, a videókészítésnek élni. Ebbe nehéz belegondolni, ha ezt olvassátok itt, elég szomorú, ami vele történt, bízzunk abban, hogy a későbbiekben csak jobb lesz és minél hamarabb felépül.

Sajnáljuk, hogy ekkora csalódást kell okozni. Sokan megszerettétek Vidmant, és gondoltuk, ennyvel tartozunk, hogy megüzenjük, mi van vele, sajnáljuk, hogy csak ilyen rossz híreket tudunk mondani, ez nehéz nekünk. :("

2017. febr. 22. 12:57
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Figyelem!Euz a hír amit az előbb írtak,KAMU!Én is először elhittem, de Vidman újra jelentkezett!A következőket írta:

"Sziasztok!

Többen szóltak nekem, hogy mindenféle hírek terjednek arról, hogy mi van velem. Arra kérnélek meg benneteket, hogy semmi ilyesmit ne higgyetek el, csak akkor, ha azt én írom le itt.

Okkal nem jelentkeztem jó ideje, nem vagyok a helyzet magaslatán, de mindent el fogok majd mesélni."

2017. márc. 17. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Igen valóban azóta énis megtudtam hogy az nagyon nagy szerencsénkre. :)
2017. márc. 21. 19:08
 8/9 mit csináljak? válasza:
ha vidman már 2 éve nem csinál videót akkor ne is várjatok rá
2018. aug. 1. 19:39
 9/9 anonim válasza:
Megérte várni rá😌
2019. dec. 22. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!