Luckey vagy JustVidman milyen szerkesztő/renderelő programokat használnak?
arra gondoltam h mivel vágja össze...
de azert köszi ezt is!
@#6:
Komolyan nem értem, hogy mi szükségük volna hatszáz dolláros vágóprogramra ahhoz, hogy az egyik snittet a másik mellé tegyék, mert mindketten kábé ilyen szintű vágási bravúrokat alkalmaznak. Vagy akkor már miért nem mindjárt Adobe Premiere? Honnan-miből következik pont a Sony Vegas kiválasztása a feladatra alkalmas programok köréből, amely nagyjából az összes létező videószerkesztőt magába öleli? Természetesen kizárva sincs, miért ne lehetne éppen az, de én semmiféle egyedi (és pláne egy bizonyos programra jellemző) vágástechnikára nem tudtam rácsodálkozni e két alkotó munkásságában.
Jaaa... Na jó, ha csak majmolásról van szó, akkor minden rendben -- az lenne inkább a furcsa, ha egy laikus rajongó pont a gyakorlati szempontokat venné figyelembe szolgai utánzás helyett.
Ami azt illeti, szerintem nincs is túl nagy baj ezzel: Még mindig százszor jobban jár a világ, ha Kérdező az azonos szoftver használatával hódol luckeYnak, mintha a videóiból merítene ihletet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!