Nem ciki még, ha valaki azt írja az Iwiw-en a Magamról részbe, hogy "Aki ismer, tudja milyen vagyok! "?
Figyelt kérdés
Szerintem annyira gáz!2010. jún. 9. 16:19
1/5 anonim válasza:
Nem ciki. Nem tudhatod miért regisztrált ő oda, és egyéni dolga eldönteni, hogy kivel mit oszt meg. Persze vannak furcsaságok, mint az idióta infók, és a minél több ismerős begyűjtése, de ez szintén egyéni probléma.
2/5 anonim válasza:
Szerintem minden 10.embernek ez van beírva, na jó nem , de majdnem. Másik ilyen jó , hogy a telefonszámhoz az van beírva hogy aki fontos az úgy is tudja , msn-hez , minek az neked? meg ilyenek . De hát ez van.
3/5 anonim válasza:
Az az ember aki ezt kiírja, egyszerű.
Az az ember, akit egy ilyen jelentéktelen dolog mélységesen zavar és még igazolást is keres a maga kicsinyes problémájára, az pedig szánalmas. ;)
4/5 anonim válasza:
És az az ember aki ítélkezik a szánalmas felett, gyalázatos ;)
5/5 anonim válasza:
Az ítélkezés egyedül az volt, hogy szánalmasnak mondtam. De te ugyanúgy válaszoltál, hogy annak nevezted. Amúgy nem érzem, hogy ez gyalázatos lenne. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!