Ha új router lesz, megváltozik az IP cím is?
Melyik IP ?
A LAN vagy a WAN oldali?
Előfizetéstől függ. Általában dinamikus IPt kapsz a szolgáltatódtól így a dhcp szerver egy idő után új Wan (külső ) IP címet ad, akár cserélsz routert, akár nem.
Egyébként amikor routert cserélsz akkor biztosan új ip címet kapsz, hacsak nem klónozod az előző WAN interfész MAC címét.
A külső IP címed eddig is változott.
A belső lehet hogy változik. De ez utóbbi beállítható.
Mitől is félsz?
Hogyhogy mit?
Hogy új IP cím lesz e?(Tehát ha valahol kaptam egy IP bannt,most az felpldódik e)
Új WAN IP-t, úgy is kapsz, idő kérdése. Routertől független.
A jelenlegi eszközeid pár perces kikapcsolása, talán felgyorsítja ezt a dolgot.
Micsoda tudatlan válaszolók vagytok ti. Hát nem tudjátok, hogy ez a nagy tiszteletű kérdezőt valahonnan kirakták ( póriasan szólva "kivágták mint a macskát sz.rni ) ti meg nem tudjátok ez elsőre felfogni?!
Szirty Mester, te vadállat ! :) Csak összezavarod a felesleges kérdéseiddel :) Én most nagyon nagyon szégyelném magam a helyedben :).Hunyászkodj meg, gondolkodj el a élet értelmén és zen buddhista technikákkal kutasd a Nirvánát!
Én kérek elnézést a Tisztelt Kérdezőtől. Mea culpa, maxima culpa.
Ha csak IP cím alapján bannoltak akkor meg fogja oldani a problémád ( bár ehhez lehet felesleges új router ).
Ha a domain alapján bannoltak akkor szolgáltatót kell váltanod. Ha valami hw azonosító alapján -pl online játékok között van olyan - akkor gépet is kell váltanod. Én biztos vagyok, hogy itt valami tévedés történt, nem érdemeltél te semmilyen büntetést, mert hát hiszen hozzád csak a kárpátok géniusza mérhető.
Köszönöm a tanácsot!
42 jött ki.
Már rég nem IP alapján szoktak bannolni, mivel az előfizetések többsége dinamikus IP, szóval elég egy router restart és új IP van.
Ha meg bannoltak valahonnan, nyilván okkal tették, pl mert sheggfej voltál. Törődj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!