Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért kevés mostanában az új...

Miért kevés mostanában az új film DVD-n vagy fájlcserélő hálózatokon?

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 09:54
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Ha meglátom, hogy 66 százalék van a komment mellett akkor el sem olvasom. Szerintem feleslegesen írsz.
2010. jún. 9. 11:47
 22/29 anonim ***** válasza:
Ha meglátom hogy a kérdező írt el sem olvasom. Szerintem feleslegesen írsz.
2010. jún. 9. 11:49
 23/29 A kérdező kommentje:
Idióta 66.
2010. jún. 9. 11:52
 24/29 anonim ***** válasza:

:D:D:D:D:D

Remélem van a közeledben tűzöltó készülék, nagyon égsz.

2010. jún. 9. 11:56
 25/29 A kérdező kommentje:
Ezt véletlenül elolvastam. De csak véletlenül :)))) Nem szoktam égni te idióta. Minden lepereg róllam :)))
2010. jún. 9. 12:23
 26/29 anonim ***** válasza:
első pár hozzászólóknak sok eszük van :D ember ha hd-be megvan akkor nyugodj bele hogy divx meg dvd be is fel fogja tenni valaki,attól hogy hd az nem jeleneti azt hogy annak kötelező úgy maradnia...most mi is a kérdés? ahová te jársz oda nem töltenek fel filmet? menj másik oldalra, ahol én vagyok ott ugyan úgy megy minden,minden nap felraknak párszáz ezt azt néha berobban egy nagyobb film,ennyi...
2010. jún. 9. 14:20
 27/29 anonim ***** válasza:
Próbálj meg (vagy a barátnőd) normális oldalra meghívót szerezni.
2010. jún. 9. 17:59
 28/29 anonim válasza:
Tudod miért? Mert már lassan a HD minűségű Blue-ray veszi át a helyét. Én nem kedvelem mert sokat foglal és nincs kompatibilis írom :)
2010. jún. 16. 13:06
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem is kell oda író egy normális Tv kell, ami tud pendriveról vagy usb winchesterről filmeket játszani, az újak többsége már ilyen és egy nagyméretű wincsi.

Én még 10kért vettem egy 500 GBosat és bőven elég.

Ha kiszámolod, hogy manapság nem 500ft egy Blu-ray lemez és az normális író 50 felett kezdődik és gondolom nem egy filmet akarsz nézni, akkor inkább a HDD-s megoldás.

2010. jún. 16. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!