Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért kevés mostanában az új...

Miért kevés mostanában az új film DVD-n vagy fájlcserélő hálózatokon?

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 09:54
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Én nem töltök filmeket de a barátnőm igen. Régebben hetente volt 4-5 új film is. Mostanában csak sorozatok jelennek meg DVD-n vagy néha egy nagyobb mozifilm.
2010. jún. 9. 09:56
 2/29 A kérdező kommentje:
VOltak olyan filmek is régebben amik csak DVD-re vagy régebben videóra készültek. Moziban nem ment. Ezekkel is leálltak.
2010. jún. 9. 10:04
 3/29 anonim ***** válasza:
59%

Mostanában inkább HD-ban teszik fel a filmeket.

720pben vagy 1080pben, ritkább már a sima dvd-s.

Először jönnek a mozis szennyek, aki nem bír várni az megnézi ezt és utána jönnek a HD filmek.

De fent szokott lenni a DVD-s változat is.

De gondolom azért mert arra nincs igény, én is inkább a HDsat szedem, mert érezhetően jobb a képe még a 720p-nek is.

2010. jún. 9. 10:04
 4/29 A kérdező kommentje:
HD-ban sem látok új filmeket. Mindegy milyen formátumban van. Lehet avi is. Rosszul tettem fel a kérdést. Miért kevés az új film mostanában.
2010. jún. 9. 10:07
 5/29 A kérdező kommentje:
HD sem lenne probléma mert át lehet konvertálni DVD-re de semmi nincsen csak a régi több éves filmeket teszik fel újra meg újra torrentre.
2010. jún. 9. 10:09
 6/29 anonim ***** válasza:
Melyik oldalon vagy? Lehet az a baj =)
2010. jún. 9. 10:13
 7/29 anonim ***** válasza:

Imádom amikor azok panszkodnak és értetelenkednek akik egy forintot se fizetnek a termékért.

Ha bemennél egy boltba és ott mondanád hogy miért nincs új film az teljesen jogos, de így hogy egy kanyit se fizetsz érte egy szavad se lehet.

2010. jún. 9. 10:18
 8/29 A kérdező kommentje:
66-os. Emlitettem, hogy nem töltök. Ez egy kérdés nem panasz.
2010. jún. 9. 10:24
 9/29 A kérdező kommentje:
Ez rágalom, hogy én filmeket töltök és lehet szavam mert ez az oldal arról szól, hogy kérdéseket tesz fel aki akar.
2010. jún. 9. 10:30
 10/29 A kérdező kommentje:
10:13 -as nem tudom melyik oldalon voltunk fent. Majd megkérdezem. Nekem nincsen internetem.
2010. jún. 9. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!