Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok belépni, segítene...

Nem tudok belépni, segítene valaki?

Figyelt kérdés

Tegnap este kidobott a facebook. Be akartam lépni de azt írja helytelen a jelszó,pedig a jelszónak jónak kell lennie mert kb 2 hete frissítettem a jelszavam és felírtam jegyzetbe az újat de azt írja nem jó.

Küldött egy kódot arra az email cimre amivel kb 5 éve regisztráltam szval off..már próbáltam elküldeni a személyim, de nem fogadja el..lehet hülyén hangzik,de valahogy nem tudnám feltörni a saját facem? Nem szeretnék újat csinálni..

2018. febr. 28. 15:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem létezik feltörés, úgyhogy ez nem járható út.

Jelszóváltás előtt ellenőrizni kellett volna az e-mail címet is, ha valóban kizártad magad akkor csak az új regisztráció marad lehetőségként.

Nincs olyan hogy feltörsz egy facebook fiókot, csak ez a szó terjedt el a köztudatban. Akinek belépnek a fiókjába annak 100%-a nem feltöréssel történt, hanem jelszó kicsalással. Csakhogy saját magadtól nem tudsz jelszót kicsalni, hiszen ahhoz tudnod kellene a jelszót és belépni vele.

2018. febr. 28. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!