Miért nem lehet belépni az NKMföldgáz oldalára? Eddig nem volt ilyen online probléma. Valamit róla?
Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 09:45
1/5 anonim válasza:
Nekem, sikerült: [link]
Ráadásul, a honlap által nem szeretett Mozilla Firefox 57.0.3 verzióval.
2/5 A kérdező kommentje:
Még most sem sikerül.Viszont tegnap jött tőlük üzenet,hogy közeleg az óraállás közlés ideje.De belépni most sem lehet.
2017. dec. 31. 08:30
3/5 anonim válasza:
De, lehet. Fél perccel ezelőtt léptem be; erről már nem küldök képet.
Egyéni problémád lehet. Miért nem sikerül, mit ír? Nem fogadja el a felhasználóneved, vagy a jelszavad?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a reagálásod.Közben annyit sikerült megtudnom,hogy nagyon sokan vagyunk e problémával.Lehet rosszul fogalmaztam az elején,ugyanis azt irja ki,hogy belépve vagyok-viszont semmi nem indul el,mint eddig.Tehát hiába katt az óraállásra vagy a fizetésre,egyszerűen semmi.
2018. jan. 1. 08:00
5/5 anonim válasza:
Nekem minden működik: mérőállások rögzítése, korábbi mérőállások, leolvasási és diktálási időpontok, számlázás stb.
Sajnos, holnap reggel 8 óra előtt telefonos ügyfélszolgálat sincs; addig nem tudsz szólni nekik.
Amennyiben műszaki probléma van – ha sokan vagytok így, az lehet -, akkor bizonyára elnézik a késedelmes adatrögzítést. Ha viszont biztosra akarsz menni, a bediktálási időszakban telefonról is megadhatod a mérőállást. Vezetékes telefonról ingyenes, mobilról díja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!