Mennyire jò az a mobiltelefon amit a wisről lehet megrendelni?

Ugyanolyan mintha bárhol máshonnan vennéd. Nem attól lesz jó vagy rossz hogy milyen piacról szerzed be, hanem hogy mit tud a készülék. Mivel nem egyféle létezik, ezért nem is lehet rá értelmesen válaszolni. Ha pedig konkrét készülék érdekel akkor a neten lesz százféle teszt róluk, csak el kell olvasni.
Nekem 2 éve van kínai telefonom, kábé 20 ezerért vettem és még mindig megy. Persze én arra használom amire való, telefonálásra. Nincs rajta játék, nem facebookozok-messengerezek, nem nézek rajta videót, legfeljebb híreket olvasok.
Olcsó kínai telefont általában az vesz akinek teljesen felesleges 80-90-100 akárhány ezer forintért egy olyan telefon amit úgysem használ semmire, vagy pedig azért vesz olcsó telefont mert szívfájdalom nélkül akár évente lecserélheti a legújabb modellekre (akkor is ha szar, vagy jó) és mégsem ad rá ki egy vagyont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!