Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy csinálják az emberek ezt...

Hogy csinálják az emberek ezt facebookon csak én vagyok béna?

Figyelt kérdés
160 ismerösöm van 6 éve vagyok fent.hallottam is hogy az embernek a valosagban ténylegesen csak kb 150-170 ismeröse lehet.mégis mindenkinek ezer akár többezer ismeröse van fent.akkor néztem utána mikor mások 50- 100 like- ot kapnak én meg 5- öt.pedig sok ismerösömröl tudom ö sem sürün találkozik másokkal.nem zavar ugyanugy like - kolok masokat sose viszonozzák.ez kicsit bunkoság.ugyis csak az az öt ember erdekel engem szóval nincs gond.csak érdekelne honnan szednek mások ezer vagy többezer embert? és van akit szinten kevesen likolnak pedig a többi ember se él ennél társaságibb eletet? köszönöm
2018. febr. 19. 07:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű. :D
2018. febr. 19. 07:51
 2/5 anonim ***** válasza:
úristenmostmileszkérdőjelszóközkettőspontobetű
2018. febr. 19. 08:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Komoly problémáid vannak, hallod-e...

Használd kicsit a gógyidat. Jelöld be sorra smerősnek az ismerőseid ismerőseit. Ha visszaigazolnak, akkor azokét is. Ha megosztanak bármit, akkor annak a közzétevőjét is. Jelentkezz mindenféle csoportba, lájkolj be minden oldalt, amit csak tudsz...

2018. febr. 19. 08:47
 4/5 szántóvető ***** válasza:
pár éve csináltam profit a facen.elkövettem azt a hibát hogy bejelöltem az egyik munkatáramat aki egy kis faluban lakott.ő visszajelölt,majd kis idő múlva a fél falu bejelölt ismerősnek.így lett 300 valahány ismerősöm.természetesen korrigáltam a hibámat:profil storno,kamu profil létrehoz és senki nem jelölgetek.lájkot nyomni eszembe se jutott soha.
2018. febr. 19. 09:26
 5/5 anonim válasza:

Nekem kb 300-400 ismerősöm lehet most. Általánosból, gimiból, egyetemről és életből is jöttek az ismerősök. Volt amikor több ismerősöm volt, mert mikor fiatal voltam bejelöltem az összes létező kamuprofilt, amelyik a kedvenc énekesnőm nevével volt ellátva (félreértés elkerülve nem azért mert azt hittem ő az, hanem h hasonló érdeklődésű ismerőseim legyenek, akiktől hírt is kapok az adott sztárról). Emellett kutyát is akkor kaptam és bejelöltem világszerte egy csomó tenyésztőt. Azóta ezeket az “ismerősöket” töröltem.

Az én peofilképeim se érnek el túl nagy lájkszámot, általában 10-30 között szokott lenni (érettségi fotó kell ahhoz h 50 körüli legyen). Közben más ismerőseim a “kisujjuk posztolásával” 150 lájkot kapnak.

Tudom, hogy nem vagyok a társoság közepe, de sztem többen lájkolnák a képeim. Lehet h a facebook sorol engem hátra (és téged is), kevesebb ismerősnek jelenünk meg a hírfolyamában. A média tanárom egyszer azt mondta, hogy ő arra is figyel, hogy mikor kell kiposztolni, későbbi időpontot van h beállít a megjelenésre.

2018. márc. 21. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!