Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebookon csináltam egy...

A facebookon csináltam egy fiokot de ugy hogy a szuleim nem tudnak rola és a regisztrácio mezőnél ott vannak a jelszo es az email cimem es nem tunik el mit csinaljak hogy eltunjon?

Figyelt kérdés
2016. júl. 15. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Tanulj meg rendesen magyarul, és akkor majd a szüleid nem féltenek a frászbúktól.
2016. júl. 15. 11:29
 2/4 Lajos54 ***** válasza:

... És ha már túl vagy a nyelvtanfolyamon :)

lépjél be a (titokban tartott nevű) böngésződben a beállításokba, ott keresd meg a Biztonság-Bejelentkezések-Mentett bejelentkezések részbe, és töröld ki a facebookra vonatkozókat (ez a Firefox-ra vonatkozik, de hasonló a többi böngészőnél is).

Utána pedig, amikor bejelentkezel legközelebb, és a böngésződ felajánlja a mentést, azt válaszd, hogy "Ezen az oldalon soha", illetve a bejelentkezésnél vedd ki a pipát a "Maradjak bejelentkezve" mezőből.

2016. júl. 15. 11:59
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a bunkoknak a választ

#2 köszi

Már nélküleek is sikerult es nem az hogy az én facen hanem a barátnőmé csak én fedezem ugy hogy koszi bunkok

2016. júl. 15. 13:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Tisztázzunk valamit, kérdező:

- te itt SZÍVESSÉGET kérsz. A minimum az, ha normálisan és érthetően írsz, és TÜRELMES VAGY.

- valami iszonyúan csapnivalóan rossz az írásod. 19 hiba van csak a legutóbbi szövegedben. Mégis, MITŐL lenne bunkó, aki erre figyelmeztet?

- illegális dolgot kérsz. Szégyelld magad miatta.

2016. júl. 15. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!