A facebookon csináltam egy fiokot de ugy hogy a szuleim nem tudnak rola és a regisztrácio mezőnél ott vannak a jelszo es az email cimem es nem tunik el mit csinaljak hogy eltunjon?
... És ha már túl vagy a nyelvtanfolyamon :)
lépjél be a (titokban tartott nevű) böngésződben a beállításokba, ott keresd meg a Biztonság-Bejelentkezések-Mentett bejelentkezések részbe, és töröld ki a facebookra vonatkozókat (ez a Firefox-ra vonatkozik, de hasonló a többi böngészőnél is).
Utána pedig, amikor bejelentkezel legközelebb, és a böngésződ felajánlja a mentést, azt válaszd, hogy "Ezen az oldalon soha", illetve a bejelentkezésnél vedd ki a pipát a "Maradjak bejelentkezve" mezőből.
köszönöm szépen a bunkoknak a választ
#2 köszi
Már nélküleek is sikerult es nem az hogy az én facen hanem a barátnőmé csak én fedezem ugy hogy koszi bunkok
Tisztázzunk valamit, kérdező:
- te itt SZÍVESSÉGET kérsz. A minimum az, ha normálisan és érthetően írsz, és TÜRELMES VAGY.
- valami iszonyúan csapnivalóan rossz az írásod. 19 hiba van csak a legutóbbi szövegedben. Mégis, MITŐL lenne bunkó, aki erre figyelmeztet?
- illegális dolgot kérsz. Szégyelld magad miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!