Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCore-on a 200 mb alatti...

NCore-on a 200 mb alatti fájlok is seedkötelezettek?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert a szabályzat ezt tartalmazza:

"Minden olyan torrentre, amelyből minimum 5%, vagy minimum 200 MB le lett töltve, seed kötelezettséget ró ki a rendszer. Ezt a kötelezettséget alapvetően kétféle módon lehet teljesíteni:

• Visszatöltött adatmennyiséggel (ilyenkor a torrent méretének megfelelően az 1.0 arány elérése a cél).

• Seedben tartással – az egyes torrentekre 48 óra az általánosan kiosztott kötelezettség.

Természetesen ezek arányos ötvözésével is teljesíthető a követelmény."

De ebből nekem nem jött le egyértelműen az, hogy 200 mb alatt is visszakellene tölteni.

2018. febr. 16. 10:13
 1/7 meszike91 ***** válasza:
100%
Vissza kell, szerintem egyértelmű.
2018. febr. 16. 10:21
 2/7 lali51 ***** válasza:
Olvasd el a kérdést!Benne van a válasz.
2018. febr. 16. 10:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát.. én is gondoltam, hogy mindent visszakell tölteni, de akkor mi ez a "Minden olyan torrentre, amelyből minimum 5%, vagy minimum 200 MB le lett töltve, seed kötelezettséget ró ki a rendszer."?
2018. febr. 16. 11:01
 4/7 meszike91 ***** válasza:
Teljesen egyértelmű, ezen nem tudok mit magyarázni. Gondolkodj rajta!
2018. febr. 16. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Pl. ha egy 1 MB-os pdf-nek letöltöd az 5%-át, onnantól kezdve már seed köteles.

Illetve, pl. egy 100 GB-os torrent 5%-a az 5 GB, de ilyen esetben nem akkor válsz seed kötelessé, ha ezt eléred (5%), hanem már 200 MB-tól.

Vagyis, az "5%-os" szabály inkább a kis méretű torrentek miatt létezik, a "200 MB-os" pedig a nagy méretűek miatt, így kikerülhetetlen a rendszer.

2018. febr. 16. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Miért van az, hogy ha valaki bekerül az Ncore-ra, azonnal azon kezd el agyalni, hogyan lehet kijátszani a rendszert?
2018. febr. 16. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
És mitől olyan megterhelő egy 200 MB-os file-t akár hetekig bent tartani? Helyet nem foglal, sávszélességet nem fog vinni. Meg is veheted, bármi is az, akkor nem kell seed-elni.
2018. febr. 16. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!