Az OneDrive-on és Mega-n MediaFire-n be lehet állitani a klienssén, ha a gépről törlöm a fájlt de a felhőbe meg maradnak a fájlok?
OneDrive-on sem. A kliens és a felhőben tárolt adatok _szinkronizációjának_ az a lényege, hogy ugyanaz van fent, mint nálad. Ha nem így lenne, mi értelme lenne? Azt tudod megcsinálni, hogy adott mappára, vagy file-ra kikapcsolod a sznkronizálást. Ekkor a kliensed a helyben tárolt file-t/mappát le is törli a gépedről, de a webről még eléred, ha kell.
A Mega-ról nincs infóm, de ha ilyen szinkronizálós kliense van, az sem hiszem, hogy másként működne.
Ha nem így lenne, mi értelme lenne? Azért lenne jó gépen nem foglalna helyet, ha újba rakom a Windowst akkor se veszne el a fájl. A Google Drive-on be lehet állítani az új kliensnél. A MediaFire-ról nem tudsz valamit?
Az az egy gondom a OneDrive-nál, a kliensénél nem tudom be állítani hogy ne a (C) meghajtóról szinkronizáljon hanem a (D) meghajtóról. Hogy tudom ezt be állítani az OneDrive-nál? A Google Drive-on be tudom állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!