Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » CS-zni szeretnék. Most töltött...

CS-zni szeretnék. Most töltöttem le a progit hozzá. De azírja ki h : error: could not connect to steam network! Ez miért van? Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
segítsetek kérlek.fontos lenne.rászeretnék végre jönni hmiért játszik mindeki ezzel.ennyi jó játéklenne?
2010. jún. 7. 01:14
 1/6 anonim válasza:
jó játék volt a maga idejében (1.5-ös) időkben amikor még nem csaltak ennyien és a játékosok dicsérték egymást a szép lövések, rántások után. azok voltak a szép idők CS-ben.igazából a magyar közösség ebben a játékban is mint a legtöbb-ben ugyanúgy szar, tele van okoskodó irritáló majmokkal,beszólogató anyázós kis gyökerekkel, csiterekkel. legalább ne csinálnák olyan feltünően,sok waron előfordul hogy állandóan előre lőnek, semmi reakció idő. falon át távcsövessel többször is egyből kilőnek, lényegtelen hol rejtőzöl, ők highok... nem mindig van ilyen persze, csak hogy kb tudd mire számithatsz :)
2010. jún. 7. 03:50
 2/6 anonim válasza:
azt irja nem tud kapcsolódni a steam hálozatához. nekem tüzfal gyanus. szóval ha van tüzfal akkor engedélyezni kell neki a steamet és akkor jó lesz.
2010. jún. 7. 04:03
 3/6 anonim ***** válasza:
nem vagyok valami régi róka,de most is jó a CS,csak normális szeróra kell menni,ahol általában van admin, mondjuk a többi igaz, mást nem hallasz olvasol, ku.va anyád te láma low ge.i szar stb
2010. jún. 7. 04:43
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.:)

de sajnos még mindig nemtudom h szoval akkor miért is nem megy??

2010. jún. 8. 13:34
 5/6 A kérdező kommentje:
amugy a tűzfalas dolgot már megcsináltam.de még minidg nem endei és ugyan azt írja kii.
2010. jún. 8. 13:36
 6/6 Zola18 ***** válasza:
talán nem eredeti játékkal nem eredeti szerverre kéne menni...
2010. jún. 9. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!