Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Citromail-en sajna elkövettem...

Citromail-en sajna elkövettem azt a hibát, hogy megszakítottam egy becsomagolt óriásfájl feltöltését. Azóta nem sikerül óriásfájlt küldeni, de csak becsomagoltat. Ugyanígy jártam a GMail-on is úgy néz ki. Mi a megoldás? OK többet nem szakítom meg. !

Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 10:11
 1/5 anonim válasza:

Küld el innen, a címzett meg letölti (ha akarja). :)

[link]

2008. nov. 6. 05:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Azóta megoldódott. Használtam én is egy fájlfeltöltőt. Ezt [link]

A citrom is működik...bár igazán nem világos, miért. Úgyis időszerű volt újratelepítenem az xp-t. És itt jön a meglepetés...ezután sem működött a citrom óriás fájl feltöltése. Többszöri levélváltás az üzemeltetőkkel, meg a cash törlése a Firefox-ban megoldotta a problémát.

De újtatelepítés után, igazából nem világos, hogy a firefox cash törlése oldotta meg a problémát. A telepítés mindent gyalul...vagy van valami cash a citrom szerverében is, amit az én böngészőmön keresztül tudtam törölni???

Mert én úgy tudtam cash csak az én gépemen tárolódik...

2008. nov. 6. 10:30
 3/5 anonim válasza:

Szia.Egyébként Nekem is van citro-mailom,de...(minek?):)

Már régen nemhasználom, ezért javallom, hogy használd inkább a gmail.com-os levelezőt!Eddig Nekem nagyon bevált, mert a levelek, a csatolások "gyönyörűen" jönnek-mennek, ahogy az elővan írva. :)A citro-mailos leveleid, legfeljebb átirányítod abba!Ja!Azthiszem a gmail-hoz kérnedkell 1 gmail-os tól meghívót, hogy reggelni tudj.

2008. nov. 14. 02:01
 4/5 A kérdező kommentje:
...van Gmail-em is, tényleg jó. Egy dolog miatt mégis szeretem a Citromail-t. Ez pedig az óriás fájl feltöltése közbeni állapotjelző léte, ami Gmail-on sajnos nincs...szeretem látni, hol tart a folyamatban...
2008. nov. 16. 19:55
 5/5 anonim válasza:
A folyamat látványa jó (feltöltés), csak Én + azt szeretem láni, hogy elment és a címzett megkapta. :) :) :)
2008. nov. 20. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!