Ki a jó élet ez? 4001b515.1f249b962a592320@applications. Messenger. Live.com
Figyelt kérdés
Rámírt msn-en hogy ki vagyok...Inkább ő ki...Nem rendes msn cím az tuti de akkor nem tudom hogy miért ezt jelezte ki a párbeszédablak... Tudja valaki hogy ki ez, vagy hogy hogy deríthetem ki?2010. jún. 6. 18:37
11/12 anonim válasza:
Nekem is írt egy ilyen vmelyik nap, és nekem is azt mondta h az ismerősöm myvipen. mondott nevet meg minden, megnéztem és tényleg. viszont csak a telószámom kellett neki, amit miután nem kapott meg(hozzáteszem pl.myvipen is kint van) kb egy óra után lelépett..
12/12 anonim válasza:
Nekem is írt 1 ilyen tökömtudjaki. ez az msn-címe: 4001b515.7dea1c08aedf7ed3@applications.messenger.live.com
ennyi volt a beszélgetésünk:
(22:02) Klaudia: Szia! Milyen máté vagy?
(22:02) .Máté.: Vezetéknevem
(22:02) Klaudia: Hol laksz?
(22:03) .Máté.: Pontpontpont
(22:03) Klaudia: Hány éves vagy?
(22:05) .Máté.: És te amúgy...most honnan mikor merről?
mertnembiztos hogy ismerlek
vagy igen?
(22:06) Klaudia: Lehet! Nézd meg a yvipet!
(22:08) .Máté.: Milyen Klaudia vagy?
(22:16) Klaudia letiltva
A nevem és a lakóhelyemet most cenzúrázva írtam... deneki elmondtam... azthittem hogy valami csaj aki megakar ismerni( merthogy már volt rá példa hogy nemismertem és így...) de ez kicsit gyanús...kicsit nagyongyanús!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!