Ki a jó élet ez? 4001b515.1f249b962a592320@applications. Messenger. Live.com
Figyelt kérdés
Rámírt msn-en hogy ki vagyok...Inkább ő ki...Nem rendes msn cím az tuti de akkor nem tudom hogy miért ezt jelezte ki a párbeszédablak... Tudja valaki hogy ki ez, vagy hogy hogy deríthetem ki?2010. jún. 6. 18:37
2/12 anonim válasza:
jaja,vagy virus vagy robot. De hát eleve nem kéne felwenni össze-vissza mindenkit.
3/12 anonim válasza:
mit írt pontosan? valszeg robot v vírus, ahogy az előzők is mondták. vagy egy ügyes hacker, aki hitelesnek akar tűnni. mondjuk nem hiszem h olyan nagyon érdekelnéd...
4/12 anonim válasza:
hülye ő a babinéni,nehogy bunkó legyél vele
5/12 A kérdező kommentje:
nem vettem fel, nem írt ki semmit hogy fogadjam el...a partnerlistámban nincs csakúgy írt...de azóta nem
2010. jún. 11. 22:30
6/12 A kérdező kommentje:
babinéni letiltott szerintem:(
2010. jún. 11. 22:31
7/12 anonim válasza:
szia...nekem is irt ö ma.ugyan azt mint neked:d én sem tom ki az de nem is vettem fel..sosem:D
8/12 anonim válasza:
nekem ma ez írt : 4001b515.8f8ae440aabbfd7a@applications.messenger.live.com
és nekem is annyit hogy :
"csá
te ki vagy ?"
Én visszaírtam neki de ő nem írt semmit .. utána letiltottam és kész ..
9/12 anonim válasza:
szia, engem is felvett egy. de nem tűnik robotnak, azt mondta, hogy az egyik ismerősöm..nevet is mondott, szerintem tényleg ő az. viszont nem tudok neki azonnali üzenetet küldeni amikor nem elérhető..milyen fajta címek ezek?
10/12 anonim válasza:
Rám is írt egy ilyen hülye gyerek... azt mondta ismerősöm vipen, megmondta a nevét, megkerestem és volt ilyen ismerősöm :S De lehet h csak annak az embernek adta ki magát... meg amúgy...Ha azt mondja ismerősök vagyunk vipen akk mér kérdezi h ki vagyok...? Elég érdekes... Nem lehet robot mert mondtam neki h "írj már vissza" és erre visszaírta h jolvan... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!