Valamilyen úton letudom tiltani Youtube-on hogy amikor hallgatom a kis zenémet lejátszási listáról ne minden egyes zene kezdésekor berakjon nekem egy reklámot? Iszonyatosan irritáló.
Tehát az lenne a kérdésem hogy valahol letudom-e blokkolni ezeket a hirdetéseket?
Borzasztóan boldog lennék ha ebben tudna nekem valaki segíteni mert már teljesen kivagyok amikor 868adjára kell átskippelni ezeket a hirdetéseket.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
"868adjára" is írjuk le hogy AdBlock reklámblokkoló ?
Nem hiszem el hogy ezt az oldalt megtaláltad, még a kérdés kiírása is ment, de nem találtál választ a Google-ban erre a triviális kérdésre.
Még egyszer leírom: Több százszor megkérdezték már ugyan ezt !!
Neharagudj de nem álltam le a 6473536374 kérdés közül keresgélni erre a problémára a választ. Szerintem nem olyan nagy erőfeszítés leírni mégegyszer egy mondatot nekem megkímélve 30-40 perc keresgetést és lapozgatást... :) Kedves, türelmes ember lehetsz..
Egyébként köszi a választ.
Értem. Neked fárattság rákeresni, nekem meg nem kerül semmibe leírni neked a választ ingyen, bérmentve. Bravó.
Nem kell amúgy keresgetni, mert van olyan hogy kereső. fent jobb oldalt.
Szerintem hogy így letámadtál sokkal többet kellett gépelned minthogy leírtad volna a kérdésre a választ.. :D
Vagy ha már ennyire okos vagy akkor Jegyzettömb egyszer leírod a választ erre a kérdésre és ctr c - ctr v :D
Mert sajnos mi emberek ennyire hülyék vagyunk és ezt a te tolerancia szinted nem tudja elviselni.. :s
Egyébként képzeld használtam a keresőt de nem arra dobott fel találatokat ami nekem kellett volna. Nemtudom hogy egy kérdezésre kitalált oldalon baj ha kérdezek.. Sorry mybad
Nem vitázom egy olyannal aki mástól elvárja a segítséget, de ő maga semmit sem képes tenni érte. Sőt , még neki esik zokon, ha valaki rávilágít arra, hogy hogyan kellene boldogulni ezen az oldalon.
Sajnálom hogy itt tart a mai világ, és efelé halad, hogy mindent csak mástól várunk, de önállóan cselekedni, az már smafu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!