A 15 éves lány osztálytársaim körében miért ilyen elterjedt a Tumblr? Eljátsszuk, hogy depressziósak vagyunk, és hogy milyen szar az élet, amikor a legnagyobb bajunk, hogy nem ír a kiszemeltünk? Szerintem eléggé szánalmas, hogy az internetre tesszük ki minden bajunkat
A tumblr nem csak ebből áll, csak erről híres. Ami engem illet én a tumblron a kedvenc könyveim és sorozataim fandomjait követem és én például fanartokat szoktam ott posztolni.
2018. jan. 31. 19:42
12/17 anonim válasza:
#9 Huh, koszi szepen nem gondoltam volna hogy nem fogsz kotekedni azzal amit irtam.Es igy hogy szepen atfogalmaztad mar egyet ertek veled.En sem birtam sose az ilyeneket amugy, de az ilyenek felnottkent akkora pofonokat fognak kapni, hogy orom lesz nezni mikor igazi problemaik lesznek.Talan nem is ok a hibasak hanem a szuleik akik elkenyeztetik oket.
2018. jan. 31. 22:26
13/17 anonim válasza:
#8-as, őszintén sajnálom azokat a dolgokat, amik veled történtek az elmúlt időszakban, biztosan nem lehetett könnyű, de most te is ugyan ezt csináltad, mint azok a 'kamudepis' emberek Tumblr-ön azzal a kivétellel, hogy te Gyakorikérdésekre írtad ki a problémáid, amikhez igazából senkinek semmi köze, szóval ennyit erről, hogy minden tinilány sajnáltatja magát Tumblr-ön és ezzel csak annyit akarok mondani, hogy vegyétek már észre magatokat is, mielőtt a Tumbliokat szóljátok le.
#7-es voltam.
2018. febr. 1. 11:56
14/17 anonim válasza:
Ezt mindenki tudja, hogy mindig vannak kivételek, nyilván nem a normális felhasználókra értették, hanem az olyanokra akiket leírtak.
2018. febr. 2. 07:17
15/17 anonim válasza:
#14 Akkor miért nem a normális emberek blogjait kuksolják egész nap? Aki nem sajnáltatja magát fölöslegesen, hanem 'normális' posztjai vannak és nem érvágós kamudepis. A többivel miért foglalkoznak? Nem kell az ilyen blogokat se ócsárolni se bekövetni, ennyi.
2018. febr. 2. 11:21
16/17 anonim válasza:
#13 Még a felét sem írtam le a gobdjaimnak de ha annyit írtam volna, hogy én nekem tényleg vannak problémáim valószínüleg válaszoltátok volna rá, hogy 'jaaaaj,talán anyuci rád szólt, hogy tedd rendbe a szobád?'.Így megemlítettem 2-őt a sok közül.Hidd el nem a megsajnáltatás volt a célom, idegen emberek sajnálatával kitörölhetem a seggem!
2018. febr. 2. 15:29
17/17 anonim válasza:
Szia, nekem is van tumblim, ketto baratnom tud rola, senki mas. Altalaban tajkepeket/sajat kepeimet rakom ki. Neha kiirom az erzeseimet, mert megnyugtato es olyan nekem mint egy naplo. Meg tudok nyugodni tole. Nem sajnaltatom magam, azt szeretem benne, hogy mindig talalok az aktualis hangulatomnak megfelelo posztot.
Ennyi. Es nem biztos, hogy a lany osztalytarsaid is depis dolgokat osztanak meg. De ha lattad, nem csak ugy mondod, akkor is rendben, legyenek depis posztjaik. Arra hasznaljak a sajat oldalukat, amire szeretnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!