Miért ilyen elterjedt a tumblr?
Figyelt kérdés
A 15 éves lány osztálytársaim körében miért ilyen elterjedt a Tumblr? Eljátsszuk, hogy depressziósak vagyunk, és hogy milyen szar az élet, amikor a legnagyobb bajunk, hogy nem ír a kiszemeltünk? Szerintem eléggé szánalmas, hogy az internetre tesszük ki minden bajunkat2018. jan. 30. 19:12
1/17 anonim válasza:
Ez az egész az önsajnáltatásról szól...
2/17 A kérdező kommentje:
Pontosan
2018. jan. 30. 19:17
3/17 anonim válasza:
Én úgy örültem, hogy sikerült kiírtani a számítástechnika kategóriából a tumblr-es kérdéseket, erre itt vannak megint. Szánalmas.
4/17 anonim válasza:
Tumblr létezik még ? :D
2010 körül jött nállunk be akkor még az emosok főleg lányok meg animések használták.
5/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélni az osztálytársaimmal, viszont amikor megkérdezem, hogy miért jó. Azt mondják, hogy mert ott megértenek. Nem tudom elképzelni, hogy az interneten ismeretlenek jobban megértenek mint a barátaid.
2018. jan. 30. 19:35
6/17 anonim válasza:
A tumblr semmi más mint egy önsajnáltató oldal, ahol a 13-16 eves tinédzserek az egész világnak szét szeretnék kürtölni, hogy milyen szar életük van, közben mint ahogy a kérdező is írta, csak annyi a bajuk. És az a vicces, hogy az ilyen embereknek, általában hónaponta más a kiszemeltje
7/17 anonim válasza:
Mint mindenben, ebben is vannak kivételek: rengeteg olyan blog van, ahol csak pozitívitás található. Én is használom napi szinten a tumblr-t, de én csak jó véleménnel tudok ehhez így hozzáállni, nagyon sok tehetséges ember van, akinek nem a depiről szól, hanem a gondolatairól és tényleg jók azok, amiket publikál.
8/17 anonim válasza:
Igen én is ismerek ilyet,hogy minden hónapban tényleg más a kiszemeltje és mindig bele akar tumblr-ön halni a fájdalomba.És még kiteszi az instájan a tumblr nevét, hogy minél többen lássák, hogy szenved.Egyébként ennek a korosztalynak sajátossága is ez, hogy ingerlékenyebbek vagyunk, sokan nem tudják kezelni ezt és igazibol képesek emiatt depressziósak lenni.Na de azért el szeretném még azt mondani, hogy eszemben sincs magamat sajnáltatni.Nekem is van tumblr-öm.És egyébként nem vagyok depressziós csak néha vannak rosszabb napjaim(én erre gyógyszert is szedek és pszichológushoz járok).És nem az, hogy nem ír vissza a kiszemeltem, hanem többek közt anyám alkoholista mióta elvált a két húgomat el akarják venni tőle,anyám nagyon lusta depressziós már rég nem tud minket nevelnu folyamatosan ordibál velünk,nem lát el minket ezért én próbalom valahogy gondjukat viselni a testvéreimnek igaz már nem sokáig...aztán a volt nevelő apám megpróbált megölni...na mindegy ne menjünk ilyenekbe bele...de szerintetek meglátszik ez rajtam?Hát nem.Ugyanolyan vagyok az iskolába mint bárki más, mivel azért jó anyagi helyzetbe vagyunk ezért még valaki elkényeztetettnek is tarthat.Azt akarom ezzel mondani hogy nem kéne általánosítani, nagyon sok velem egykorúnak lehetnek ilyen gondjai és nem nyavajgunk.Egyébként tumblr-ön nagyon sok ember kiírja a saját verseit, amiket én előszeretettel szoktam olvasni, imádom ezeket a kis saját költeményeket.Plusz méf sok jó gondolat van ott, nagyon sok amiből tényleg jó hozzáallást lehet tanulni, jó tanácsok stb. Ja és tumblin általába nem szoktuk kiírni a nevünket meg nem magunkról van kint kép, mert ez nem arról szól.A legtöbben anonymusként vannak fent akkor meg mit sajnáltatja magát?Ha nem is tudjuk ki? 😒17/L
9/17 A kérdező kommentje:
Nyílván nem ilyen esetekre gondoltam mint a tiéd. Sajnálom ami veled történik és remélem, hogy nemsokára jobb lesz.
Vannak olyan Tumblr-ök amiket én is szívesen olvasok még így Tumblr nélkül is. De lássuk be, hogy a többség tényleg csak az önsajnáltatással foglalkozik és, hogy elhitesse, hogy neki nagyon sok próbálmájuk van.
2018. jan. 31. 17:39
10/17 A kérdező kommentje:
problémája*
2018. jan. 31. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!