Van, aki még használja a DC++ programot? Van még értelme?
Figyelt kérdés
2018. jan. 25. 19:23
1/2 anonim válasza:
Néhány hónapja kíváncsiságból telepítettem a programot és körülnéztem. Még mindig létezik egy csomó hub, rengeteg taggal és megosztással, csodálkoztam is rajta. Úgy tűnt, elég sok cucc van fent. Hogy valós tartalom-e vagy csalnak, azt nem tudom, mert nem szedtem le semmit.
2/2 anonim válasza:
Most raktam fel. Ahogy fentebb írták még jó sok hub van és tartalom is van. 2018 -as sorozat évadok pl. Ha kishazánkban is elkezdik levadászni a torrentezőket(Tracker szerverek bezárazása), akkor szerintem többen áttérnek a DC -re mert egy ilyen decentralizált hálózatot nehezebb lefülelni, bezárni pedig kb lehetetlen.
Sok rossz hír terjengett, hogy visszaélnek, hogy kamu tartalmaz osztanak meg, de ma már felgyűlt az embereknél annyi tartalom, hogy erre talán kevésbé van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!