Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám visszaszerezni...

Hogyan tudnám visszaszerezni az e-mail fiókomat?

Figyelt kérdés

Ma a bejelentkezésnél biztonsági megerősítést kért a fiókom, egy olyan telefonszámot felhozva igazolási lehetőségként, ami nem hozzám tartozik. A másodlagos telefonnál megadott szám szintén nem az enyém, a biztonsági kérdésre nem fogadja el a válaszomat, mert a rendszer szerint a fiókom az nem az enyém, csak egy illetéktelen behatoló vagyok. Próbáltam bejelentkezni telefonról is, ott is ugyanezeket írta ki.

A kérdés a következő: ilyenkor mit lehet tenni?

2018. jan. 23. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Bukta. De nem csak ez hanem minden olyan ami az email címedhez köthető Facebook,Twitter,Messenger,Youtube,Instagram,Steam,Uplay.......
2018. jan. 23. 15:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy úszott minden, ha nem lehet megoldani, de fontos iratok, hivatalos ügyekkel kapcsolatos iratok vannak benne, olyan embereknek a személyes adatai, akikkel a munkám során kapcsolatot tartottam. Nem tudom, feltörte-e valaki, de finoman fogalmazva lavinaszerű hatása lenne, ha unatkozó idegenek turkálnának a postafiókomban.
2018. jan. 23. 15:42
 3/7 Dongaben ***** válasza:
Ebben már csak a Google tudna segíteni. Nekik kellene írni ez ügyben.
2018. jan. 23. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

Akkor csak gratulálni tudok hogy 2 igazoló telefonszám nem a tied és mások adatait ilyen biztonságosan tárolod.

Pont ezért kell a biztonsági rész hogy ne lehessen hozzáférni.

2018. jan. 23. 16:41
 5/7 A kérdező kommentje:

# 3/4 - Írtam, egyelőre nem jött reakció.

#4/4 - Köszönöm szépen a kioktatást, én is felfogtam segítség nélkül is, hogy ez mekkora probléma, eddig nem volt semmi gond és mind a két szám az enyém volt, úgyhogy mélyen szégyellem magam, amiért egy unatkozó marha engem pécézett ki legutóbb magának.

2018. jan. 23. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha mind a két szám a tiéd volt, akkor nem is tudott volna senki más belépni és megváltoztatni sem. Egész biztosan jó fiókba akarsz belépni?
2018. jan. 23. 18:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy jó fiókba akarnék belépni. Egy e-mail fiókom van, amit több, mint tíz éve használok, nehéz lenne eltéveszteni... :D
2018. jan. 23. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!