Egy kis segítségre lenne szükségem, hogyan tudom visszaszerezni a régi fiókomat? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Szerencsétlenkedtem a facebookkal, és létrehoztam egy új fiókot, de sajnos az előző fiókom e-mail címére sikerült az akció. Meg is erősítettem az új fiókot, így most egy email címen van két fiók, elvileg (a régi fiókomra ha rákeresek, ugyanúgy ott van képpel mindennel, akár be is jelölhetném magamat ismerősnek.) Belépni azonban csak az új fiókra tudok, és a régire nem.
Hogyan tudnám ezt a malőrt orvosolni?
A válaszokat előre is köszönöm!
2014. okt. 6. 10:43
2/3 A kérdező kommentje:
Ehhez némi magyarázatot kérhetnék? Sajnos német szakos vagyok, és nem igazán tudok angolul.
2014. okt. 6. 10:51
3/3 A kérdező kommentje:
Azóta már mégis sikerült, köszönöm.
2014. okt. 6. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!