A Windows 10 miért törölte le a Skypomat mikkor frissítette új verzióra?
Figyelt kérdés
Meg nyitóm a programot az asztali verziót, és ki írta frissíti a legújabb verzióra, és teljesen új külsőt kapott amilyen a telefonon is van.
Ami tetszik benne sötét háttérre be lehet állítani.
A régi verziójú Skype a tálcán meg maradt csak ki írta nincs a gépen.
Hogy képzeli ezt a Windows 10?
Unokaöcsémnek Windows 7 van a gépén, és neki még mindig a régi kinézetű van, és neki jelzi is ki lép be Skypon.
Pá napja töröltem a Processor frissítést és után újba felrakta.
2018. jan. 19. 13:35
1/7 anonim válasza:
Meg se merem kérdezni: mi a kérdés?
2/7 newreader válasza:
Várj türelemmel, mert letölti a Windows a többi alkalmazással (pld. időjárás) és játékkal együtt. De ha nem bírod kivárni, töltsd le a Skype-ot az áruházból (Store). A keresőjébe beírod Skype és biztosan a legújabb verziót teszi fel.
3/7 A kérdező kommentje:
Áruházas is fent volt már, de ott se jelzi ki lép be Skype-ra.
2018. jan. 19. 14:12
4/7 newreader válasza:
Ja, hogy ki lép be a Skypra? Az más.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom a Microsoft miért ront el mindent ezen a Win10-n, a Win7-n 8.1-n sose volt ilyen gond hogy ezt le törölte stb. Hamarosan át kell állni Linuxra mert ott nincsenek ilyen hülyeségek. És ezért növekszik a Linux használata, és még jobban növekedni fog a Microsoft miatt.
2018. jan. 19. 16:57
6/7 newreader válasza:
Igen, mióta a Microsoft megvette és lebutította valóban rosszabb mint a régi. Próbáld a telepítős változatát [link] talán még a régebbi verzió és nem törölték róla, hogy jelezze ki lép be.(De szerintem már ez sem a régi)Régebben használtam párhuzamosan a telepítőst meg az integráltat, a telepítős még a régi eredeti Skype volt az integrált meg ez a mostani lebutított.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. jan. 21. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!