Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Frissítette magát a Windows...

Frissítette magát a Windows 10 és most angol nyelvű lett a windows-om?

Figyelt kérdés
új frissítés jött a gépre, amikor kikapcsoltam lefrissítette, így most az egész gép angol nyelvű lett. tudok angolul úgy ahogy de azért csak jobb volt magyar nyelven. Alig találtam meg a képmetszőt mert nem tudom hogy van angolul....fordítóba néztem meg. Na mindegy. lehetséges hogy ha jön majd újabb frissítés az már magyar lesz? ez csak átmenti? mert pl. ha anyum laptopjára jön ilyen tuti síró görcsöt kap mert egyáltalán nem tud angolul...még kikapcsolni se fogja tudni :)))

2016. okt. 6. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Tedd vissza a magyar nyelvi csomagot. :-)

ÉS nem lesz a következő frissítésnél magyar.

Ez egy update bogárka a több tucat közül. :-D

Örülj hogy csak angol lett, egyik falubelinek eltünt a felhasználói könyvtár, minden cummójával együtt.

2016. okt. 6. 20:19
 2/7 A kérdező kommentje:
basszus...de akkor mit csináljak ha jön rá a frissítés?ne telepítsem? hülye kérdés de a magyar nyelvi csomagot hol keressem?
2016. okt. 6. 20:51
 3/7 A kérdező kommentje:
megvan szerintem, már tölti le a magyar csomagot. volt olyan menü pont a vezérlőpultba hogy language és ott találtam
2016. okt. 6. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudod kikapcsolni, ez a Win 10 kötelező frissítésének hátránya.

Nincs az, hogy majd hétvégén, mikor már kiderült van -e problémás,

hanem egyből felnyomja azt elöbb utóbb mindenki bele fut valami bogárkába.

Nekem a Realtek hang és WiFi driveremet rontotta el még év elején, akkor vissza is váltottam Win 7 -re.

Sajnos, Win 10 még mindig Erősen Béta (teszt) verziós.

2016. okt. 6. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:

A win 10-en is ki lehet kapcsolni a frissítéseket, de inkább át kell állítani kézi indításra automatikus helyett.

Futtatásba írd be (windows gomb + R):

services.msc

Kersed meg a windows update bejegyzést > katt rá jobb egérrel > tulajdonságok > indítás tipusa > állítsd át kézire > ok > alkalmaz.

2016. okt. 7. 00:06
 6/7 anonim ***** válasza:

#5: és nem kiabál miatta a rendszer!?

mert mikor én próbáltam, ezt a defenderrel együtt, folyton kaptam valami ablakot, amivel vissza is kapcsolta a rendszer.

2016. okt. 7. 02:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért írtam, nem ajánlott kikapcsolni. :)
2016. okt. 7. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!