Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Bepanaszoljam az internetszolg...

Bepanaszoljam az internetszolgáltatót?

Figyelt kérdés

Bejelentettem online egy hibát csütörtökön. 3 napon belül fel kellett volna venniük velem a kapcsolatot, de csak tegnap hívtak fel. Semmi elnézés kérés.

Ma pedig írták, hogy nem találtak hibát.

500-as volt a pingem, és a letöltési sebesség is a negyede volt a maximumnak.

Mindig ez van, menetrendszerű. Pár napig jó, utána kezdődik elölről. Szerintem szándékosan csinálják.

2018. jan. 19. 08:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hogy szemléltessem gyakorlatilag mennyi kárt okoznak a pitiánerségükkel leírok egy példát.

Gyakran szoktam multi játékokkal játszani. Ha leakarok tölteni egy átlagos HD filmet, az 6 gb-tól indul.

1,5 megabit letöltési sebességet szoktam hagyni a játéknak, tudok letölteni kemény 1 megabittel. Ha tudná ez a nyomorult szolgáltatás a 10 megabitet, akkor 8,5 megabitet is adhatnék a torrenteknek...

2018. jan. 19. 10:51
 12/14 anonim ***** válasza:
"stratégiai fontosságú város" :) Ha az erőműre gondolsz, annak nem kell net, sőt. Amúgy meg egy húszezres nagyfalu. Ilyen kérlek a monopólium, ha nincs érdemi konkurrencia, akkor magasról tojni fognak a kedves vevőre.
2018. jan. 19. 12:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk több szolgáltató is van, egész jó a net sebessége, de pl. Telekomos IPTV csak a főúttól egy utcányira van a hegyoldalban. Négy-öt sornyi ház még ehhez a településhez tartozik, a felsők már nem. Az másik település és ott nincs.
2018. jan. 19. 13:55
 14/14 anonim válasza:
Tényleg nagyon lassú nálunk fél giga a letöltés Pesten 500mb/ sec
2018. márc. 20. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!